viral suicide squad

Skrevet den 6 juni, 2016 | af Nicolaj N. Justesen

1

Masser af kampagne arbejde til Suicide Squad

Det er en af de mest ventede film i år, og Suicide Squad fører sig frem i sommervarmen med en masse kampagner. Om det er en hold opstilling til fodbold eller nye plakater:

Warner Bros. lagde denne lille video op på deres YouTube-kanal. I videoen ser vi hvordan holdopstillingen af Suicide Squad (Plus det løse) ville være til EM i fodbold. Lidt underligt efter min mening, men om ikke andet kan man da læse lidt om de forskellige karakterer, hvis man pauser videoen:Derudover er der blevet udgivet en række nye plakater der især fremhæver Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith) og Joker (Jared Leto). Samtidig har det franske film-magasin Cinema Teaser udgivet 2 covers, med ellers ikke set materiale. Alt sammen kan ses i nedenstående galleri:

[nggallery id=144 template=”player”]

Billeder fra IMDb.com og screenrant.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , , ,


Om skribenten

Film-fanatiker med en svaghed for Tim Burton og en drøm om at blive film-instruktør. Giver alle film en chance og det eneste der nok ikke bliver set, er romantiske komedier og spoofs af andre film.One Response to Masser af kampagne arbejde til Suicide Squad

  1. Michella Malin Petersen says:

    Det ser mere og mere forfærdeligt ud… Hvem er deres målgruppe, 13-årige scene kids?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbage til toppen ↑