filmnyheder suicide squad

Skrevet den 6 juni, 2016 | af Nicolaj N. Justesen

1

Masser af kampagne arbejde til Suicide Squad

Det er en af de mest ventede film i år, og Suicide Squad fører sig frem i sommervarmen med en masse kampagner. Om det er en hold opstilling til fodbold eller nye plakater:

Warner Bros. lagde denne lille video op på deres YouTube-kanal. I videoen ser vi hvordan holdopstillingen af Suicide Squad (Plus det løse) ville være til EM i fodbold. Lidt underligt efter min mening, men om ikke andet kan man da læse lidt om de forskellige karakterer, hvis man pauser videoen:Derudover er der blevet udgivet en række nye plakater der især fremhæver Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith) og Joker (Jared Leto). Samtidig har det franske film-magasin Cinema Teaser udgivet 2 covers, med ellers ikke set materiale. Alt sammen kan ses i nedenstående galleri:

[Not a valid template]

Billeder fra IMDb.com og screenrant.com

Tags: , , , , ,


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbilledeOne Response to Masser af kampagne arbejde til Suicide Squad

  1. Michella Malin Petersen says:

    Det ser mere og mere forfærdeligt ud… Hvem er deres målgruppe, 13-årige scene kids?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑