Det første kig på den tredje The Maze Runner film, er en bag om vid..." /> Første kig på Maze Runner: The Death Cure - Filmpuls

Skrevet den 9 maj, 2017 | af Line F. Svare

Første kig på Maze Runner: The Death Cure

Det første kig på den tredje The Maze Runner film, er en bag om video fra settet!

Optagelserne og premieredatoen blev i maj 2016 udskudt, da Dylan O’Brien, der spiller hovedrollen, kom til skade under optagelserne. Skaderne var værre end forventet, og derfor blev det hele forskudt et helt år. Oprindeligt havde filmen premiere februar i år, men nu er den nye premieredato 9. februar 2018.

I den nye video, kan vi dog tydeligt se, at Dylan O’Brien er kommet sig, og at hele holdet er godt i gang med optagelserne.

‘Maze Runner: The Death Cure’ er den sidste film i Maze Runner-trilogien. I filmen kæmper du unge mennesker for, at finde kuren til den dødelige sygdom, The Flare, som har udryddet store dele af verden.

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑