'Dallas Buyers Club' vandt prisen for bedste makeup til 'Hollywood ..." /> McConaughey og Leto blev forvandlet for $250 - Filmpuls

behind the scenes Makeup budget på $250 millioner til Dallas Buyers Club, der forvandlede Matthew McConaughey og Jared Leto.

Skrevet den 21 februar, 2014 | af Jeppe Andersen

0

McConaughey og Leto blev forvandlet for $250

‘Dallas Buyers Club’ vandt prisen for bedste makeup til ‘Hollywood Makeup Artist and Hair Stylist Guild Awards’.

‘Dallas Buyers Club’ har høstet mange roser og er blevet meget populær; meeen makeuppen er nok IKKE lige det, du skænker en tanke efter filmen. I følge makeup artisten Robin Mathews er det meningen, men der er faktisk blevet brugt rigtig mange timer på makeuppen, og både Matthew McConaughey og Jared Leto har fået meget makeup til ‘Dallas Buyers Club’.

Makeup artisten Robin Mathews forklarer, at sminken har betydet meget i forhold til de forskellige HIV/aids stadier for karaktererne, og hvordan deres udseende skulle ældres. Hun har ikke haft råd til proteser pga. det lave budget på $250. Derfor er alt blevet klaret med sminke, som Robin Mathews selv har lavet research på og derefter eksperimenteret sig frem. Hun fremhæver, at specielt Jared Leto var en udfordring, da han jo samtidig skulle sminkes som en dame.

Robin Mathews husker da hun for første gang mødte Jared Leto som Rayon i makeup traileren. Da hun trådte ind fik hun elevator blikket – på den søde måde af Rayon (Jared Leto var i rollen). Hun forslog at Letos øjnbryn skulle vokses af, og lige ind hun skulle i gang, så tog Leto hendes hånd og kigge på hende og sagde med en blød feminin stemme: “Make it quick, sweetheart”. Efter “voksbehandlingen” kiggede Jared Leto tilfreds og afslappede på hende med et smil; det gjorde Robin Mathews glad og vidste hun havde gjort det godt.

Tags: , ,


Om skribenten

Historien er altid vigtig, Nolan, Tarantino og David Fincher er fantastiske og så er verdens sjoveste film Dum & Dummere.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑