Og nej, jeg snakker i..." /> Mere ‘Frost’ på vej! - Filmpuls

filmnyheder Frost, Frozen, Disney

Skrevet den 1 december, 2014 | af Michella Malin Petersen

0

Mere ‘Frost’ på vej!

Og nej, jeg snakker ikke om vejret. For første gang i for evigt (eller, i hvert fald siden 2008) lader det til at en Disney-klassiker får en fortsættelse. Det er den 3D-animerede mega-sucess ‘Frost’ der er tale om. Sangerinden Idina Menzel, der lagde stemme til Elsa og landeplagen “Let It Go” (stop det, nu), afslørede i et interview at en 2’er til den Oscar-vindende film er på tale.

Disney-sequels er ikke unormale – det er gode Disney-sequels til gengæld. Udover den numrerede klassiker ‘Bernard & Bianca: SOS Fra Australien’, har alle fortsættelserne været direct-to-video udgivelser af meget blandet kvalitet. Men mon ikke Disney har lært lidt af deres fejl?

Der er ikke meget andet info om Frost-fortsættelsen endnu, men vi holder jer selvfølgelig opdateret. Indtil da kan filmen genopleves i en begrænset periode i Cinamaxx’s biografer landet over.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑