Skrevet den 22 juli, 2013 | af Kofi Lawson

Mere Hunger Games

Interview med de to stjerner far ‘Hunger Game: Catching Fire’.

Her er et et interview med Jennifer Lawrence og Josh Hutcherson om den anden Hunger Games film. Der bliver bl.a. snakket om hvordan det var, at arbejde med et næsten nyt hold af skuespillere i forhold til den første film og om den udvikling deres respektive figurer gennemgår.

I ‘Catching Fire’ er Katniss (Lawrence) vendt hjem efter at have vundet det 74. årlige Dødsspil sammen med hendes medsoner fra Distrikt 12, Peeta Mellark (Hutcherson). Sejren betyder, at Katniss og Peeta må efterlade deres familier og indlede en sejrstur gennem distrikterne.

Undervejs fornemmer Katniss, at et oprør er på vej, men byen Capitol kontrollerer stadig Panem, og præsident Snow forbereder det 75. Dødsspil – en konkurrence, som vil ændre Panem for evigt.

Personligt er jeg ikke med på Hunger Games vognen, jeg faldt i søvn 10 min. inde i den første film og synes at hele konceptet bag Hunger Games minder lidt for meget om Twilight konceptet. Et koncept der handler om at få så mange forvirrede teenagere til at gå i biografen som muligt. Hvad synes du?

‘Hunger Game: Catching Fire’ har dansk premiere den 20. november.


Om skribenten

Sci-fi nørd med en svaghed for Denzeeeeel.. (altså som skuespiller)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑