Endnu et stykke af den legendariske Willia..." /> Michael Fassbender er ‘Macbeth’ - Se de første billeder - Filmpuls

Michael Fassbender er ‘Macbeth’ – Se de første billeder

Endnu et stykke af den legendariske William Shakespeare bliver nu bragt til det store lærred, og denne gang er det hans korte tragedie om den skotske general Macbeth.

Det er ingen ringere end Michael Fassbender (‘Shame’, ‘12 Years A Slave’) der indtager titel-rollen som Macbeth mens den talentfulde Oscar-vinder Marion Cotillard (‘Inception’, ‘The Dark Knight Rises’) vil kunne ses som Lady Macbeth. Derudover er Sean Harris (‘The Borgias’), Paddy Considine (‘The World’s End’), Elizabeth Debicki (‘The Great Gatsby’) og David Thewlis (‘The Zero Theroem’) også på rollelisten.

‘Macbeth’ fortæller historien om den modige skotske general der modtager en profeti fra tre hekse om at han en dag vil blive konge af Skotland. Han bliver forblindet af ambition og presset til handling af hans kone hvilket leder dem ind i en verden af arrogance, krig, galskab og død.

‘Macbeth’ er instrueret af den forholdsvis ukendte Justin Kurzel hvis debut kom i 2011 med den anmelder-roste ‘Snowtown’.

Det bliver spændende at se af denne fantastiske historie når ‘Macbeth’ rammer det store lærred i 2015.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑