Så er Mix Copenhagen skudt i gang, og du kan nu dykke ned i en lang ..." /> MIX Copenhagen filmfestival er startet - Filmpuls

pulsen

Skrevet den 1 oktober, 2016 | af Line F. Svare

0

MIX Copenhagen filmfestival er startet

Så er Mix Copenhagen skudt i gang, og du kan nu dykke ned i en lang række LGBTQ spillefilm, dokumentarer, kortfilm og events. Til slut uddeler en jury af danske og internationale filmfolk Lili-prisen for bedste kortfilm, dokumentarfilm og spillefilm fra årets festival. Men også festivalens Out&Abouts publikumspris bliver uddelt, hvor du selv kan være med til at stemme.

Det er bare at komme i gang, og ud i biograferne og se film!
Men er du helt blank på hvilken film du skal kaste dig over, så har vi taget et kig på årets program, og valg et par film som vi synes ser spændende ud:

Don’t Call Me Son
7. oktober 17:45 i Empire

17-årige Pierre finder ud af, at hans mor har stjålet ham som helt lille, da hans biologiske forældre opsøger ham. De vil have ham som del af deres familie, og samtidig ændre på hans stil og udseende. 

Departure
9. oktober 19:15 i Cinemateket

En coming of age historie, om en uge i Frankring hvor sønnen Elliot møder den spændende lokale dreng, imens faren gerne vil skilles fra Elliots mor. 

Jonathan
2. oktober 19:15 i Cinemateket
6. oktober 17:30 i Empire

Jonathan på 24 bor på landet med sin kræftsyge far og sin tante. Men faren gemmer på hemmeligheder, og når en gammel ven dukker op, begynder han pludselig at få det bedre.
(kan desværre ikke finde traileren med undertekster) 

Mukwano
8. oktober 16:46 i Cinemateket

En kortfilm som handler om at være LGBTQI-person i det danske asylsystem. 

Nu er det nu en gang vores helt subjektive holdning til kun fire af de mange film, der ser gode ud. Der er selvfølgelig en lang række andre spændende film at kaste sig over – du kan se hele festivalsprogrammet på mixcopenhagen.dk

Festivalen slutter den 9. oktober.

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑