interviews Marine Vacht fra filmen Ung & Smuk giver interview og fortæller om rollen og samarbejdet med Ozon

Skrevet den 4 juli, 2014 | af Jeppe Andersen

0

Mød det nye stjerneskud Marine Vacth

Den franske film ‘Ung & Smuk’ får premiere d. 10. juli – læs hvad hovedpersonen Marine Vacth fortæller om karakteren Isabelle.

24 årig franske Marine Vacth startede allerede som model da hun var 15 år, og hun fik sin debut som skuespiller, da hun var 20 år; hvor hun bl.a. har spillet med i franske film som ‘My Piece of the Pie’ og L’homme á la Cervelle’. D. 10. juli bliver hun aktuel i filmen ‘Ung & Smuk’, hvor hun spiller hovedrollen Isabelle på 17 år.

Q: Hvordan var din tilgang til karakteren Isabelle?

Jeg kan ikke påstå, at jeg identificerede mig med hende, men hun rørte noget i mig, jeg ville gerne bruge tid med hende. Og mens jeg spillede Isabelle, gav jeg selvfølgelig en del af mig selv til hende.

Q: Havde du nogen mening om, hvordan hun skulle se ud?

marine vacht interview til filmen ung & smukIkke rigtigt, men François (instruktøren) og jeg diskuterede det meget. Inden optagelserne bad han mig om at gro mit hår lidt længere, og han ville have mig til at tage et par kilo på, så jeg kunne få lidt babyfedt og mere ligne en teenager. Isabelle er slet ikke besat af sit udseende. Hun flirter ikke og hun interesserer sig ikke for mode. Kostumieren Pascaline Chavanne og jeg prøvede en masse tøj for at finde det helt rigtige look til hver sæson. Om sommeren er Isabelle en blomstrende ung kvinde. Hun bliver mere glamourøs og sexet, når hun arbejder som prostitueret, og bliver så ret tomboy-agtig henimod slutningen, hvor hun kamuflerer de mere feminine træk. Hun er ikke en særlig typisk ung kvinde af i dag, hun er simpelthen en ung kvinde. Hun har en tidløs kvalitet. François ville ikke have, at filmen skulle fremstå som et sociologisk studie af aktuelle trends.

Q: Hvordan var din tilgang til nøgenscenerne?

I starten var jeg lidt bange, men i sidste ende gav jeg mig i kast med det som alle andre! Jeg blev så fordybet af min rolle, at jeg endte med at glemme mig selv. Det var en virkelig god følelse. To måneders optagelser… Jeg havde aldrig før været så intenst involveret i et projekt i så lang tid. Vi optog næsten alle i kronologisk orden. Jo længere frem vi kom, jo bedre kom jeg til at kende Isablelle. Jeg varmede op som en motor, og skiftede til et højt gear.

Q: Hvordan vil du beskrive hendes forhold til Georges (kunde)?

marine vacht interview om rollen i ung & smuk.Han er en vigtig del af det år, hvor hun lever livet farligt, et år, der ændrer hende. George er den første person, som hun føler, virkelig ser hende. Og der er en ømhed imellem dem. Hun opdager en helt anden måde at være på med George, en form for intimitet og en tilgang til lyst og erotik. Hun kan slippe sig selv i selskab med ham. Hun føler sig beskyttet af deres aldersforskel og det faktum, at deres forhold bygger på en forretningstransaktion. De kan aldrig være virkeligt sammen.

Q: Hvordan er atmosfæren på settet?

Meget muntert og rart. Jeg følte mig virkelig som en del af holdet. Alle samarbejdet rigtig godt sammen med et fælles mål om at lave en god film. François er meget pragmatisk, hvilket jeg synes rigtig godt om. Han arbejder fokuseret fra scene til scene uden at spilde tiden med ligegyldige komplementer. Det var en hård og lidt udmattende rolle – jeg var jo stort set med i alle scener – men jeg fik den nødvendige støtte og følte mig beskyttet.

 

Tags: , ,


Om skribenten

Historien er altid vigtig, Nolan, Tarantino og David Fincher er fantastiske og så er verdens sjoveste film Dum & Dummere.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑