Når fodboldfilmfestivalen Kicking+Screening for første gang åbne..." /> Mød spændende folk fra fodboldverdenen til fodboldfilmfestivalen - Filmpuls

filmnyheder Første Fodbold FIlmfestival i Kbh. Se bl.a. filmen med kongen Eric Cantona.

Skrevet den 28 maj, 2014 | af Jeppe Andersen

0

Mød spændende folk fra fodboldverdenen til fodboldfilmfestivalen

Når fodboldfilmfestivalen Kicking+Screening for første gang åbner dørene i Danmark i Grand Teatret på søndag, bliver hver filmvisning fulgt til dørs af kompetente og interessante fodboldfolk.

søndag den 1. juni kl. 19.00 kommer en af de virkelig store koryfæer i fodboldens verden, nemlig den hollandsk-amerikanske træner Thomas Rongen. Det er lidt af et scoop, når Rongen ikke bare spiller hovedrollen i premiere-dokumentaren ”Next Goal Wins” om hvordan man træner verdens værste fodboldhold til sejr, men også kan fortælle om sin karriere og erfaringer.

Andre gæster vil være spilleragenten Michael Johansen, den såkaldte ”integrationsminister” fra FC Midtjyllands Akademi Karsten Werge og grundlæggeren af initiativet Play31, hvor folk tidligere skilt af krig spiller mod og med hinanden, Jakob Silas Lund. Desuden kommer  filminstruktør Kristian Levring, direktør Christian Stadil og erhvervsrådgiver Per Mikael Jensen, tidl. Metro Express.

De film, der vises over de fire dage fra den 1. juni til den 4. juni er alle markante, meningsfulde og medrivende på hver deres måde og tager fat om de sider af fodbolden, som ikke altid fylder så meget i vores fodboldbevidsthed; trafficking, nederlagene, rebellerne, sammenholdet og nationale identiteter i en verden under konstant forandring. Der er lagt op til en fint supplement til VM i Brasilien.

Se programmet her.

Tags: , , , , , , ,


Om skribenten

Historien er altid vigtig, Nolan, Tarantino og David Fincher er fantastiske og så er verdens sjoveste film Dum & Dummere.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑