Skrevet den 11 december, 2018 | af Jakob Sørensen

Monster-fest über alles !!!

Så er der kommet ny trailer ud til ‘Godzilla: King of the Monsters’, og manner, der lader til at blive et festfyrværkeri. For, hvis man er til monstre og især ‘Godzilla’ universet, så er der Kijue-komsammen til den helt store medalje. For dette blive den første Hollywood-Godzilla film (i co-produktion med japanske Toho Studios), hvor vi introduceres for legendariske monster-karaktere fra dette unikke filmunivers. Hvad vi kan se på traileren, så får vi Mothra, Rodan og mægtige (måske Godzillas værste fjende) King Ghidorah.

Det lader til at blive et biograf-event uden lige, og fra at være lidt lunken på denne film, ja så må jeg indrømme, at jeg nu er brandvarm med forventninger. For dette synes at være en kanon-trailer, med fantastiske lækkerier for hardcore fans af Godzilla. Eftersigende så skulle den næste film efter denne være ‘Godzilla vs King Kong’, men efter at have set disse filmklip, ja så får kæmpe aben det meget svært!!!

Copyright: Warner Bros. / Toho

 

Tags:


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑