‘Mud’ er kommet på Netflix!

’Mud’ er et klassisk coming of age-drama, som er blevet moderniseret og opdateret til en nyere tid, og er instrueret og skrevet af manden bag den prisbelønnede ’Take Shelter’ fra 2011. Instruktør, Jeff Nicols, er formentlig én af de stærkeste up-and-coming talenter lige nu, og selvom han sidder bag kameraet så er det tydeligt at se hans ekspertise på skærmen! Han er en utrolig dygtig instruktør med flair for stemning og atmosfære og ‘Mud’ er bestemt ikke en undtagelse!

Filmen handler om de to teenagedrenge Ellis og Neckbone, der lever i sydstaterne, hvor deres respektive familier arbejder i sumpområdet. En nat sejler de ud til en lille, ubeboet ø for at se og erobre en efterladt båd, men da de finder den, bor en mystisk fremmed ved navn Mud allerede i båden. Drengene er først skræmte, men bliver gode venner med Mud, der viser sig at være på flugt fra loven og en bande af dusørjægere. I det nye venskabs tjeneste lover de to drenge at hjælpe manden med at blive genforenet med sit livs kærlighed. Det er især Ellis der går helhjertet ind i projektet, da han på hjemmefronten selv står midt i forældrenes skilsmisse og har brug for at tro på kærligheden.

Matthew McConaughey, der for tiden oplever et større comeback efter et helt årti med diverse romantiske komedier, spiller den afmagrede titelkarakter, mens Oscar-vinderen Reese Witherspoon spiller Muds store kærlighed. Den sammenbidte, unge Ellis spilles af Tye Sheridan, der også gav en imponerende præstation i ’Joe’ side om side med Nicolas Cage, og rollelisten byder samtidig på solide navne som Sam Shepard (Black Hawk Down) og Michael Shannon (Man of Steel, Take Shelter).

Tag et smut forbi Netlfix nu, og oplev denne dejlige lille film!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.