‘My Brilliant Friend’ får premiere på HBO

‘My Brilliant Friend’ er en HBO, RAI fiction og TIMVISION serie, der er instrueret af Saverio Constanzo. Alle seriens otte afsnit er filmet i Italien og er baseret på første del af Elena Ferrantes bestseller-bogserie.

Efter at hendes bedste veninde tilsyneladende er forsvundet sporløst, tænder den ældre kvinde Elena Greco for computeren og sætter sig for at fortælle historien om deres venskab. Et venskab, der starter tilbage i 1950, hvor hun møder Raffaella Cerullo (med kælenavnet Lila) på skolen. De to piger vokser op i et farligt og fascinerede Napoli, og man følger dem i mere end 60 år af deres liv. Alt sammen fortalt af Elana, der både opfatter Lila som den bedste veninde, hun nogensiden har haft, men også som sin værste fjende.

‘My Brilliant Friend’ har i hovedrollerne som Elena og Lila som børn, Elisa Del Genio og Ludovica Nasti, og senere overtager Margherita Mazzucco og Gaia Girace, når pigerne portrætteres som teenagere. Castingen til ‘My Brilliant Friend’ fandt sted over mere end et halvt år, og næsten 9.000 børn og 500 voksne fra hele Campania i Italien var til audition.

‘My Brilliant Friend’ får premiere 19. november på HBO Nordic.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.