Foto af Martin Dam Kristensen

Næste års store danske julefilm er på vej!

Optagelserne til ‘JULEMANDENS DATTER 2 – KONG VINTERS KRYSTAL’ – efterfølgeren til sidste års biografsucces ‘Julemandens datter’ – er allerede i fuld gang i Viborg. På rollelisten står bl.a. Ella Testa Kusk i titelrollen som julemandsdatteren Lucia samt Martin Buch, Mia Lyhne, Bertil Smith, Henning Jensen, Ulf Pilgaard, Kristian Halken, Niels-Martin Eriksen, Marianne Høgsbro, Jens Andersen, Søren Hauch-Fausbøll, Anders Hove og Paul Hüttel.

Juleglade børn og voksne i alle aldre kan godt begynde at glæde sig til julen næste år. Den 12. november 2020 er der biografpremiere på julefilmen ‘JULEMANDENS DATTER 2 – KONG VINTERS KRYSTAL’, efterfølgeren til sidste års kritikerroste publikumssucces ‘Julemandens datter’. Optagelserne til filmen er i gang i disse uger i Viborg og omegn.

Handlingen – Lucia skal redde julen
Lucia bor i Grønland med sin far, der er Julemanden, og sin mor. Lucia er den første pige nogensinde i julemandsklassen på Den internationale julemandsskole. Midt i de travle juleforberedelser bliver Kong Vinters magiske krystal, der giver kræfter til alle julemænd, stjålet, og nu er selve julen i fare for alverdens børn. Lucias bedste ven, Oscar, kommer under mistanke for tyveriet og Lucia er den eneste, der tror på hans uskyld. Men da de leder efter den rigtige tyv, kommer Lucia og Oscar på sporet af et hemmeligt broderskab, der ønsker at slukke julens glød for evigt. Nu er det op til de to bedste venner at redde krystallen og sikre, at det alligevel bliver jul.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.