streamingnyheder

Skrevet den 31 oktober, 2018 | af Nanna Pihl

1

Naomi Watts får hovedrolle i ‘Game of Thrones’-prequel

Næste år vil sidste og ottende sæson af ‘Game of Thrones’ komme på HBO, og vi kommer til at sige farvel til den storslåede serie. Men hvis du gerne vil se mere af det kendte ‘Game of Thrones’-univers, kan du se frem til en potentiel prequel-serie. Serien bliver skrevet af George R.R.Martin og manuskriptforfatter Jane Goldman.

Der er endnu ikke kommet meget information omkring serien. Men HBO har bekræftet at Naomi Watts (bl.a. kendt for ’21 Grams’, ‘The impossible’) skal spille hovedrollen i den kommende serie. Hende rolle bliver beskrevet som ‘en karismatisk adelskvinde’.

Den kommende serie vil foregå flere tusinde år før ‘Game of Thrones’. Serien vil bl.a. omhandle Westeros’ historie og oprindelsen af White Walkers og meget mere.

Det vides ikke helt præcis, hvornår serien vil få premiere. Men serien vil tidligst få premiere et år efter ‘Game of Thrones’, som vil blive afsluttet i 2019.

Tags: , , , ,


Om skribenten

Jeg elsker fantasy film, og gode serier. Når jeg ser film/serier, lægger jeg særlig vægt på et interessant plot, og spændende karakterer og deres udvikling.One Response to Naomi Watts får hovedrolle i ‘Game of Thrones’-prequel

  1. Line F. Svare says:

    Flere 1000 år før, hm, det lyder nu spændende nok!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑