'Chappie' er  Neill Blomkamps 'Chappie' får trailer - Filmpuls

Skrevet den 5 november, 2014 | af Karen Sandal Fothergill

Neill Blomkamps ‘Chappie’ får trailer

‘Chappie’ er ifølge Neill Blomkamp selv en sci-fi komedie, men ud fra traileren skal du nok se langt efter komedie aspektet.

Alle børn kommer til verden med mulighederne foran sig – og ingen mere end Chappie: han er begavet, speciel, et vidunderbarn. Og som ethvert andet barn bliver Chappie påvirket af sine omgivelser på godt og ondt. Da han bliver kidnappet af to gangstere, må Chappie stole på sit hjerte og sin sjæl for at finde hans egen vej i verden og blive en mand.
Der er dog en ting, der gør Chappie anderledes end alle andre. Han er en robot. Den første robot, der selv kan tænke og føle. Hans liv, hans historie vil forandre den måde verden opfatter robotter og mennesker forevigt.

Chappie vækkes til live af Deon (Dev Patel som en nymoderne Gepetto), og han  har en uskyldig, barnlig nysgerrighed, der minder om bl.a. Sonny fra I,Robot og David fra A.I. Artificial Intelligence. Og så kan han lide He-Man! Men det er ikke alle, der er lige så pro-robotter som Deon. I traileren ser vi Hugh Jackman med en dårlig mullet (er det komedien?), og han har ikke den store tillid til robotter. En holdning der deles af mange flere, der frygter robotter og deres uforudsigelighed. Men ikke hunde, hunde kan godt lide Chappie!

Det er Blomkamps maskot Sharlto Copley, der spiller robotten Chappie. Derudover byder filmen også på Dev Patel, Hugh Jackman, Sigourney Weaver, Jose Pablo Cantillo samt Ninja og Yolandi Visser fra Die Antwoord.

‘Chappie’ får amerikansk premiere d. 6. marts 2015.

Tags: , , , ,


Om skribenten

er filmentusiast med en meget bred filmsmag, men har en særlig svaghed for gys og animationsfilm.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑