Nej, de har ikke skåret i min film - James Wan - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 17 oktober, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Nej, de har ikke skåret i min film – James Wan

I en tid, hvor filmstudier er over deres projekter og instruktører, som fluer på en lort (undskyld udtrykket). Ja, så er det blevet meget normalt, at vi hører om kaos på filmsettet og studiet der begynder at redigerer og skærer i deres film, uden instruktørens medvirken. Bør vi nævne Shane Blacks ‘The Predator’ projekt, der var i gennem flere udgivelses datoer, gen-optagelser og klip fra studiets side.

Så med denne uheldige trend, hvor pengemændene træder de kreative kræfter over tæerne, er noget der sker tit og ofte. Det ville da heller ikke komme som nogen overraskelse, hvis Warner Bros./DC har været inde og rode med deres kommende ‘Aquaman’ projekt. Et rygte har da også voldsomt svirret, at hele 20 minutter var skåret væk fra filmen, hvilket igen er meget normalt i disse tider.

Men, nu har instruktøren James Wan selv været ude, for at børste rygterne væk. I følge Wan, så har studiet hverken rørt eller skåret i hans film. Nej, det er ham selv der har gjort det! Om det er sandheden, ja det må vi jo tro på, men ingen ønsker dårlig omtale af ens film. Og som DC’ univers for tiden har udfoldet sig på det store lærred, ja så trænger studiet til alt den gode omtale de kan få.

Men, James Wan er vedholdende i at rygterne ikke taler sandt, som dette eksempel, da en twitter-profil kaldet Ronster Monster prøver at dele dette rygte:

 

 

 

 

 

 

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑