Har du fået set ‘Beasts of No Nation’ på Netflix?

Netflix vil endnu engang revolutionere mediebilledet. Tv-markedet har man stille og rolig erobret, først og fremmest ved, at fokusere på streaming som medie og nu er turen kommet til film.

Netflix lagde ud med at producere egne serier i form af ‘House of Cards’, ‘Orange Is The New Black’, ‘Bloodline’, ‘Daredevil’ osv., og nu har man produceret ‘Beasts of No Nation’. ‘Beasts of No Nation’ er en spillefilm baseret på en bog af samme navn og som blev bragt til det store lærred af Netflix og Cary Fukunaga, manden bag ‘True Detective’ 1. sæson. Fukunaga har skrevet manuskriptet og instrueret ‘Beasts of No Nation’ som havde premiere på Netflix den 16. oktober.

‘Beasts of No Nation’ er en barsk drama om Agu, en uskyldig drengs oplevelser som børnesoldat i et krigshærget land. Idris Elba kan også ses i den anden hovedrolle. ‘Beasts of No Nation’ skal ses fordi den har gode skuespilspræstationer, den er flot filmet og fordi du kan se den på Netflix. Anmelderne er i hvert fald ikke i tvivl!

Se den nu!!!!

beasts of no nation

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.