Netflix har meldt ud, at de vil lave en tv-serie baseret på 'The Wi..." /> Netflix laver en 'The Witcher' serie - Filmpuls

streamingnyheder

Skrevet den 20 maj, 2017 | af Sidsel Minuva

0

Netflix laver en ‘The Witcher’ serie

Netflix har meldt ud, at de vil lave en tv-serie baseret på ‘The Witcher’ romanserien—den der også er blevet lavet til en populær spilserie af samme navn. Det er en fantasyserie, der handler om Geralt of Rivia, der er en “witcher”. I bøgerne er witchere monsterjægere, der som unge udvikler overnaturlige kræfter for at kæmpe mod monstre.

Den polske forfatter Andrzej Sapkowski vil fungere som kreativ konsulent, og serien vil blive produceret af Netflix og Sean Daniel og Jason Brown fra The Sean Daniel Company. De to står som producere også bag bl.a. ‘The Expanse’, ‘Ben-Hur’ og ‘The Mummy’ serien.

Udover det har Netflix endda også fået fingre i Tomas Baginski, der er ansvarlig for intro cutscenes i alle tre ‘The Witcher’ spil. Han skal så instruere mindst én episode af serien. Sapkowski er begejstret over denne plan, som han er sikker på vil være en trofast bearbejdelse af hans oprindelige værker—han har brugt over 30 år af sit liv på at skrive serien, der består af noveller og 8 bøger, så man kan godt forstå, at en ordentlig bearbejdelse er en reel bekymring for forfatteren.

Mere konkret information har vi indtil videre ikke, men serien kunne godt blive interessant—Sapkowski har tidligere udtalt, at han slet ikke bryder sig om spillene, og at de får folk til at spille dem i stedet for bare at læse bøgerne og således koster ham bogsalg. Så når Netflix har fået fat i både Sapkowski som rådgiver og Baginski som instruktør, kunne vi i teorien få en serie, der forener nogle af de bedste elementer fra både spillene og bøgerne.

Lige meget hvad, bliver det spændende at følge, hvad serien ender med at blive til. Hvad siger I til det, tv- og spilfans?

Tags: , , , , , , , , , , ,


Om skribentenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑