streamingnyheder

Skrevet den 19 juni, 2018 | af Line F. Svare

0

Netflix laver film om Eurovision med Will Ferrell

Amerikanerne fatter ikke hvad der sker, når europæerne én gang om året går helt amok i en stor fælles folkefest med glitter, skøre kostumer og vilde sange. Men pga internettet og sociale medier, er denne folkefest – Eurovision, eller Melodi Grand Prix – blevet opdaget i USA. Og nu vil Netflix udnytte festen (vores fest), til at tjene penge. Amerikanerne kan bare ikke lade os have noget for os selv! (Så længe vi ikke inviterer dem med til Eurovision, som vi gjorde med Australien, så er jeg glad).

Og hvordan vil de udnytte festen, spørger du så? De vil simpelthen lave en komedie om Eurovision. Filmen hedder også selv ‘Eurovision’ og vil have Will Ferrell i hovedrollen.
Will Ferrell vil også skrive manuskriptet, sammen med Andrew Steele (Saturday Night Live). Og jeg må sige, at jeg kun kan forvente en misforstået og amerikaniseret udgave af Eurovision (jeg kommer lidt til at tænke på ‘Pitch Perfect 2′s misforståede gengivelse af europæere og Danmark).

Jeg er sgu lidt skeptisk og irriteret over den her nyhed, selvom jeg sagtens kan se komedie-muligheden i Eurovision. Men Eurovision er sgu skørt nok i sig selv, ingen grund til at amerikanisere det på film. Nej tak, hold jer væk amerikanere!

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑