Christopher Nolan er ikke en mand, der vil afsløre for me..." /> Nolan roser McConaughey - Filmpuls

behind the scenes Christopher Nolan roser Matthew McConaughey

Skrevet den 28 marts, 2014 | af Jeppe Andersen

0

Nolan roser McConaughey

Christopher Nolan er ikke en mand, der vil afsløre for meget… tværtimod, det er nærmere minimalt, hvad der slipper uden for filmstudiets vægge. Selvfølgelig er vi alle spændte på Christopher Nolans næste projekt ‘Interstellar’ med Matthew McConaughey i hovedrollen, men jeg synes kun det er fedt, at Nolan holder tæt. Det er en lidt ærgerlig tendens, vi ser med mange blockbuster film, som afslører næsten alt inden filmens premiere…

Anyway, Nolan fortalte til CinemaCon hvor begejstret han er for samarbejdet med Matthew McConaughey, og siger det kan blive en af hans bedste præstationer. Når McConaughey så lige har vundet en Oscar for bedste mandlige hovedrolle i ‘Dallas Buyers Club’, ja så er forventningerne i hvert fald ikke blevet mindre!

Det var det helt rette tidspunkt for Nolan at gøre brug af McConaughey, og Nolan selv påpeger, at filmen ‘Mud’ gjorde ham for alvor opmærksom på, at McConaughey faktisk også mestrer drama roller.

“Jeg havde brug for en, der var er en helt almindelig fyr, som publikum kan forholde sig til og opleve handlingen sammen med. Han er fænomenal og har en meget karismatisk tilstedeværelse i filmen. Hans præstation ser ud til at blive ekstraordinær,” fortæller Nolan.

Som i ‘The Dark Knight’ trilogien benytter Nolan sig minimalt af green-screen, hvilket er liiidt overraskende, når filmen handler om paralleluniverser og ormehuller. De fleste scener er filmet on location med kæmpe monitors, der viser landskabet til skuespillerne. Respekt for det! Det hjælper uden tvivl også skuespillerne som udover Matthew McConaughey gælder Anne Hathaway, Michael Caine, Jessica Chastain, Bill Irwin, Ellen Burstyn, Casey Affleck, David Oyelowo og Wes Bentley.

Tags: , ,


Om skribenten

Historien er altid vigtig, Nolan, Tarantino og David Fincher er fantastiske og så er verdens sjoveste film Dum & Dummere.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑