Se 'Midt Om Natten' i Nordisk Film biografer på tirsdag d. 13. maj.

Nostalgisk aften i biograferne med Midt Om Natten!

Erik Ballings kæmpesucces fra 1984 fylder 30 år. Det fejrer Nordisk Film Biografer med en visning af 80’er-klassikeren over hele landet til kun 40 kr. pr. billet!

Tirsdag den 13. maj. kl. 21.30 kan du genopleve ‘Midt Om Natten’ i Nordisk Film Biografer til en jubilæumspris på bare 40 kr.! Det bliver et dejligt gensyn med legenderne Kim Larsen, Erik Clausen, Birgitte Raaberg, Buster Larsen, Frits Helmut, Poul Bundgaard, Ove Sprogøe og ikke mindst Allan Olsen som den unge Spacey.

For mig er det helt sikkert en af Danmarks bedste film, som rummer herlige karakterer, humor, god musik, kærlighedsdrama og en vis rå kant, som man ikke rigtig før havde set på dansk film. ‘Midt Om Natten’ i bio kan kun blive et glædeligt gensyn, og hvis du endu ikke har set filmen (shame on you!), ja så er det bare med at komme afsted! 🙂

Med mere end 922.000 solgte biografbilletter er filmklassikeren ’Midt om Natten’ stadig en af de mest populære danske film nogensinde. Kim Larsen fik en Robert for soundtracket, og albummet ”Midt om natten” er til dags dato stadig det bedst sælgende danske album i Danmark med hits som ”Haveje”, ”Susan Himmelblå”, ”Midt om natten” og mange flere fantastiske ørehængere.

midt om natten poster til biograf premiere d. 13. maj 2014.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.