Det har været et tæt løb mellem 'The Deer Hunter', '2001: A Space..." /> November: Pulsklubbens film I har valgt - Filmpuls

filmnyheder pulsklubben

Skrevet den 9 november, 2014 | af Jeppe Andersen

0

November: Pulsklubbens film I har valgt

Det har været et tæt løb mellem ‘The Deer Hunter’, ‘2001: A Space Odyssey’ og ‘Citizen Kane’.

I har stemt mellem filmene ‘Citizen Kane’, ‘2001: A Space Odyssey’ og ‘The Deer Hunter’ om at blive den første film, vi skal se og diskutere i Pulsklubben for denne måned.

Første film vi skal se og diskutere i Pulsklubben er Stanley Kubricks film '2001: A Space Odyssey', som er mådens film for november.

Valget faldt på Stanley Kubricks ‘2001: A Space Odyssey’. Det kan måske skyldes Christopher Nolans nye ‘Interstellar’, der medvirker til, at vi gerne vil have opfrisket ‘2001: A Space Odyssey’, som er pioneer inden for sci-fi film.

Ihh, vi glæder os til at få opfrisket ‘2001: A Space Odyssey’! Sidst på måneden (så du har haft tid til at finde filmen og se den) vil vi skrive et kort oplæg, hvorefter der er fri leg i kommentarfeltet.

Vi håber, at du har lyst til at deltage og dele ud af din viden og meninger! ‘2001: A Space Odyssey’ må også siges at være en stærk film at starte med i Pulsklubben, da filmen er meget kompleks og abstrakt, hvor der kan udledes en masse fortolkninger, og filmen deler typisk vandende mellem folk. 

Vi håber, at du kan lide idéen, og hvis du har nogle forslag til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre og mere engagerende, så hold dig ikke tilbage! Vi vil nemlig gerne skabe de bedste rammer for en online filmklub. Hvis du har nogle forslag til film vi alle skal stemme om, så skriv en privat besked til os på vores Facebook side.

Tags: ,


Om skribenten

Historien er altid vigtig, Nolan, Tarantino og David Fincher er fantastiske og så er verdens sjoveste film Dum & Dummere.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑