NRK ude med ny serie inspireret af ‘Skam’

Har du også gået rundt med skamstinenser, siden det sidste afsnit af den norske ungdomsserie ‘Skam’ blev sendt tilbage i juni? Så er der godt nyt! NRK har nemlig netop overrasket med den spritnye serie ‘Blank’, som på mange måder ser ud til at minde om ‘Skam’.

Dét, der gjorde ‘Skam’ til noget særligt, var blandt andet det meget nytænkende format at se tv-serier i. Der blev lagt små klip ud i realtid, karaktererne havde egne Instagram-profiler, og vi fulgte nysgerrigt med i deres sms-samtaler. Derfor endte ‘Skam’ med at blive så meget mere end bare endnu en ungdomsserie.

Og det ser ud som om, at ‘Blank’ fortsætter i samme format. Du kan derfor hoppe over på Blank.p3.no, hvor der lige nu ligger tre videoklip og to sms-samtaler, og følge med i, hvad der rører sig hos de unge mennesker Ella, Susanne, Mats, Louise og Ragnar, som i ægte ‘Skam’-ånd også har egne Instagram-kontoer.

Mon det vil lykkes for ‘Blank’ at nytænke og bringe vigtige tematikker op på samme måde som ‘Skam’ fik overvældende succes med? Skal I følge med? Jeg vil i hvert fald holde øje med serien, og jeg håber, at det bliver drittkul.

Foto: NRK P3

  1. Det spændende! Synes serien virker ok ind til videre. Men det svært at sige, når der kun har været tre små videoer. Men håber virkelig på en ny spændende serie om unge mennesker.

    1. Helt enig! Det er svært at vurdere allerede nu, men jeg synes, at det virker lovende. Kan godt lide, at karaktererne er et par år ældre (end i Skam), og at vi følger dem i tiden lige efter gymnasiet – som også er en super forvirrende tid, fordi man så småt skal begynde at tage stilling til, hvad man egentlig vil med sit liv. Det bliver spændende!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.