Endelig er 'Red Nose Day Actually' online, så os der ikke bor i Sto..." /> Nu kan du se 'Red Nose Day Actually' - Filmpuls

Skrevet den 27 maj, 2017 | af Line F. Svare

Nu kan du se ‘Red Nose Day Actually’

Endelig er ‘Red Nose Day Actually’ online, så os der ikke bor i Storbritannien kan se den.
‘Red Nose Day Actually’ er en kortfilm, som viser hvad der er sket for karakterne i ‘Love Actually’ 13 år senere.

‘Red Nose Day Actually’ blev lavet i forbindelse med Red Nose Day, en indsamlings begivenhed organiseret af Comic Relief – en velgørenheds organisation, som bl.a. er grundlagt af Richard Curtis (Instruktøren bag ‘Love Actually’). Red Nose Day var den 24. marts i Storbritannien og først den 25. maj i USA, og det altså derfor vi har måtte vente så lang tid på, at den kom online.

NBC

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.One Response to Nu kan du se ‘Red Nose Day Actually’

  1. Line F. Svare says:

    Er jeg den eneste der synes den er lidt flad? Sådan, for meget bare en kopi af filmen? Og ikke rigtig så meget et glædeligt gensyn? Det også ondt at sige, for hvad skulle de ellers gøre. Og det også fint at arbejde direkte med de gamle scener og skabe dem igen. Men på en måde så bliver det bare lidt kedelig? Og lidt gentagende?

    Slutningen er rørende nok. Og kan også rigtig godt lide scenen med Laura Linney, hvor man rigtig kan se en forandring i hendes karakter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑