Skrevet den 17 oktober, 2017 | af Nicolaj N. Justesen

Ny Black Panther trailer sprunget frem

Alt har været ret stille i Wakanda på det senste, med ikke så meget som et kig fra Ryan Cooglers Black Panther, siden Comic-Con. Det ændrede sig nu med en helt ny trailer.

Black Panther tager os tilbage til den afrikanske nation Wakanda, set tidligere i slutningen af ​​Captain America: Civil War. Chadwick Boseman spiller Panther selv, alter-egoet af T’Challa, Wakandas beskytter og hersker siden hans fars død i Civil War.

Også med i filmen er Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Angela Bassett, Forest Whitaker, Sterling K. Brown, Martin Freeman og Andy Serkis, der repræsenterer sin rolle som Ulysses Klaue, våbenhandleren, som vi første gang så i Avengers: Age of Ultron.

Black Panther får premiere d. 15. februar 2018

Tags: ,


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbilledeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑