Animeinstruktøren Shinichirō Watanabe er i gang med at lave sin ege..." /> Ny 'Blade Runner 2049' anime kortfilm udkommer på Crunchyroll - Filmpuls

Skrevet den 24 september, 2017 | af Sidsel Minuva

Ny ‘Blade Runner 2049’ anime kortfilm udkommer på Crunchyroll

Animeinstruktøren Shinichirō Watanabe er i gang med at lave sin egen ‘Blade Runner’ kortfilm. Animationsfilmen er en del af Warner Bros. igangværende projekt, der skal udfylde hullet mellem den originale ‘Blade Runner’ og den nye ‘Blade Runner 2049’ før sidstnævnte har premiere den 5. oktober. I det ovenstående klip ses Watanabe arbejde på kortfilmen der hedder ‘Blade Runner: Black Out 2022’.

Watanabe er mest kendt for at have instrueret ‘Cowboy Bebop’ og ‘Samurai Champloo’ og for sit arbejde på ‘The Animatrix’. Ifølge Warner Bros. officielle tidslinje for begivenhederne mellem ‘Blade Runner’ og ‘Blade Runner 2049’ sker der i 2022 en EMP-eksplosion der forårsager en global strømafbrydelse med massive konsekvenser. Om filmen kommer til at omhandle begivenhederne før eller efter eksplosionen kan vi stadigvæk kun gisne om.

‘Blade Runner: Black Out 2022’ er den tredje og sidste kortfilm der bygger bro mellem de to spillefilm. Den første handler om Niander Wallace, spillet af Jared Leto, og den anden handler om Sapper Morton, spillet af Dave Bautista.

De første to kortfilm kan ses på YouTube, mens ‘Black Out 2022’ har premiere den 26. september og kan ses eksklusivt på Crunchyroll—men heldigvis behøver vi ikke at abonnere på animetjenesten for at se den. Kortfilmen kommer til at være en del af deres gratis sortiment.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , , , , , , , , ,


Om skribentenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑