filmnyheder

Skrevet den 26 oktober, 2018 | af Rikke Ingemann Jensen

1

Ny ‘Clueless’ film på vej

De fleste teenagepiger kan nok godt erklære sig enige i, at filmene ‘Clueless’ og ‘Mean Girls’ er to af de mest ikoniske chickflicks nogensinde. Det kommer derfor ikke som nogen overraskelse, at begge film er blevet lavet om til musicals. Som om det ikke er nok, så skal ‘Clueless’ genindspilles.

‘Clueless’ handler om den rige Beverly Hills tøs Cher, der elsker at shoppe og hænge ud med sine venner. Da en ny pige starter i hendes klasse, ser hun det som hendes mission at matchmake den nye pige og en af hendes drengevenner. Samtidig flytter hendes eks- stedbror Josh ind i huset. Filmen er en rigtig tøsefilm om kærlighed og drama.

Tracy Oliver, der er kendt som manusskriptforfatteren bag ‘ Girls Trip’, skal instruere filmen. Der vides ikke mere om filmen endnu.

Hvad synes I om nyheden? personligt synes jeg, at det er virkelig dumt at genindspille sådan en ikonisk film, og jeg tør knap nok se den kommende film.

Tags:


Om skribenten

20-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.One Response to Ny ‘Clueless’ film på vej

  1. Jakob Sørensen says:

    Har aldrig set filmen… men tror heller ikke at den er tilsigtet til mig som publikum 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑