Viaplay

Ny dramaserie fra Viaplay sætter fokus på ufrivillig barnløshed

Hvordan er det at være ufrivilig barnløs i en tid, hvor vi forventer, at vi kan få alt, hvad vi ønsker os? Den nye Viaplay Original ’Made in Oslo’ er et karakterdrevet drama, som handler om Elin (Pia Tjelta), der driver en fertilitetsklinik med sin eksmand. På klinikken er hun rolig og professionel i sin behandling af patienter, som ønsker det samme som hende selv: At få børn. I privaten kæmper hun en desperat og tilsyneladende magtesløs kamp mod sit eget biologiske ur. Dansk-svenske Jakob Cedergren spiller ligeledes en bærende rolle i serien, som forventes at have premiere på Viaplay i 2022. 

”Børn er det vigtigste, vi har – og måske er dét grunden til, at ufrivillig barnløshed kan opleves som vanskeligt at tale om. ’Made in Oslo’ tager emner op, som mange måske opfatter som et tabu, og vi håber på, at vi gennem talentfulde Pia Tjelta og de andre involverede kan være med til at gøre det mere acceptabelt at tale om ufrivillig barnløshed, siger Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer hos NENT Group. 

’Made in Oslo’ er netop startet optagelser i Oslo. Serien vil bestå af syv episoder à 45 minutter og har forventet premiere på Viaplay i 2022.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.