Og jeg vil blive overrasket hvis du kan gætte titlen. Gad vide om de vil optage ..." /> Ny Hamlet-film på vej - Filmpuls

filmnyheder hamlet

Skrevet den 17 maj, 2017 | af Nicolaj N. Justesen

0

Ny Hamlet-film på vej

Og jeg vil blive overrasket hvis du kan gætte titlen. Gad vide om de vil optage den i den canadiske vildmark med naturligt lys, for titlen er det noget særprægede Hamlet Revenant.

Filmen handler om en karakter (?), der er fanget midt i en omgang forræderisk politik, en familiekrise, seksuelle spændinger og besværlige venskaber: en samling af hævn, tvivl og vanvid, hvorigennem ingen undslipper. I denne oprindelige tilpasning af Shakespeares mest ikoniske arbejde ‘Hamlet Revenant’ bringes vold og ødelæggende instinkter til og angriber den menneskelige psyke. Det er påtænkt som en intensiv film med et spøgende og atmosfærisk visuel æstetik.

Okay, selv med den lidt sjove titel, så lyder det faktisk virkelig fedt, hvis de kan følge det til dørs. Filmen er sat til at blive instrueret af Ken McMullen og har flere stjerner på rollelisten: Ian McKellen og Connie Nielsen i ukendte roller, samt Mikkel Boe Følsgaard som Hamlet. Derudover kan navne som Lambert Wilson (Matrix Revolutions), Dominique Pinon (Alien: Resurrection) og Lex Shrapnel (Captain America: The First Avenger) også findes i castet.

Hele det offentliggjorte cast kan ses i header-billedet.

Filmen skulle eftersigende begynde optagelser til efteråret.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , ,


Om skribenten

Film-fanatiker med en svaghed for Tim Burton og en drøm om at blive film-instruktør. Giver alle film en chance og det eneste der nok ikke bliver set, er romantiske komedier og spoofs af andre film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbage til toppen ↑