filmnyheder

Skrevet den 27 februar, 2019 | af Jakob Sørensen

0

Ny ‘Hellboy’ film får tildelt dens officielle censur-grænse

Det tyder på, at når ‘Hellboy’ reboot-projektet får dansk premiere den 11. april, ja så kan man godt lade børnene være hjemme, hvis de skulle tro dette var ligesom at se en almindelig Marvel-film. For denne film har netop fået sin censur tildelt af MPAA (The Motion Picture Association of America), der tit kan være meget hårde imod film med vold og nøgenhed. Dommen lyder på en såkaldt “R-rating”, hvilket betyder en film for det modne publikum, og ikke en lavere “PG-13 rating”, som Guillermo del Toros egne ‘Hellboy’ film havde. En “PG-13” ville betyde en film med meget lidt eller næsten intet blod, og et mildt forbrug af bandebord (mener kun man må bruge et f-ord, hvis man vil beholde denne censur-grænse).

Men det kommer slet ikke som nogen overraskelse, at den nye ‘Hellboy’ film ville få en relativ høj rating, da man postulerede fra start af, at denne film ville være markant mere blodig, voldelig og skræmmende, end de andre film med Ron Perlman i hovedrollen. Det var ikke den eneste film, som i denne uge formåede at få en høj censur, da selv den nye ‘Shaft’ film med Samuel L. Jackson, også fik samme dom. Vi på Filmpuls glæder os hvert fald til at se, om David Harbour (fra serien ’Stranger Things’) kan sparke ligeså godt djævel-røv, som Perlman. Og ifølge ’Hellboys’ egen skaber, medforfatter og producer på denne film, Mike Mignola, ja så kan vi godt glæde os til den næste trailer der bliver udgivet, som med hans egne ord er ”so much better’ end de andre trailere vi har set.

Copyright: UIP

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑