Skrevet den 6 februar, 2018 | af Rikke Ingemann Jensen

Ny ‘Jurassic World 2: Fallen Kingdom’ trailer

Denne film var en af de mange film, hvis trailer blev offentliggjort under Superbowl, og nøj hvor den skriger af action. Den skal nok blive en god efterfølger til den populære ‘Jurassic World’, der udkom i 2015.

Som vi nævnte i artiklen om teaser traileren så er Chris Pratt tilbage i rollen som Owen Grady, men filmen har fået en ny instruktør. J.A. Bayona, der er mest kendt som instruktøren bag ‘The Impossible’ og ‘ A Monster Calls,’ skal instruere filmen . Steven Spielberg er tilbage som execute director.

‘Jurassic World 2: Fallen Kingdom’ får amerikansk premiere d. 22 juni 2018, og den danske premiere forventes ifølge kino.dk at være d. 7 juni 2018.

Tags: , ,


Om skribenten

20-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.2 Responses to Ny ‘Jurassic World 2: Fallen Kingdom’ trailer

  1. Line F. Svare says:

    Tror den bliver lige så tam som den første

  2. Tror Jurassic World er en af mine mest hadede film de sidste 10 år. Den var så ringe, og desværre ser denne ikke meget bedre ud. Lad nu det univers uddø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑