streamingnyheder

Skrevet den 18 september, 2018 | af Line F. Svare

0

Ny live-action version af ‘Avatar: The Last Airbender’ på vej fra Netflix

Den er nok en af de dårligste live-action versioner af nogen tegneserie/film nogen sinden lavet; ‘Avatar: The Last Airbender’ fra 2010. Den var både racistisk, en fejl-fortolkning af plottet og universet, fyldt med dårligt skuespil og egentlig bare en total massakre af den fantastiske og højtelskede animationsserie den var baseret på.

Nu forsøger Netflix at skabe en mere vellykket live-action version af animationsserien ‘Avatar: The Last Airbender’, og det burde ikke være den helt stor udfodring.

‘Avatar: The Last Airbender’ blev sendt for første gang i 2005, og har 3 sæsoner, samt en lige så populært sequel ‘The Legend of Korra’.
I serien følger vi hovedpersonen Aang, som er Avatar og den sidste Airbender. En Avatar er den eneste som kan mestre alle fire elementer, hvorimod andre, med specielle evner, kan mestre et enkelt element. Aang lever i en verden, som er delt i fire nationer, som kæmper mod hinanden; Vand, Ild, Jord og Luft. Sammen med sine venner Katara, Sokka og Toph, forsøger Aang at stoppe krigen og især den onde Ildnation.

Det er skaberne bag animationsserien, Michael DiMartino og Bryan Konietzko, som nu ønsker at lave en ny live-action version, i serieformat. De udtaler selv omkring den nye adaption; “We can’t wait to realize Aang’s world as cinematically as we always imagined it to be, and with a culturally appropriate, non-whitewashed cast.” – en tydelig hentydning til live-action filmen fra 2010.

Produktionen vil starte i 2019.

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑