Tidligere på ugen fortalte vi at der ville komme en reboot af 'The M..." /> Ny Matrix-film bliver ikke et remake eller reboot - Filmpuls

filmnyheder matrix

Skrevet den 18 marts, 2017 | af Line F. Svare

0

Ny Matrix-film bliver ikke et remake eller reboot

Tidligere på ugen fortalte vi at der ville komme en reboot af ‘The Matrix’! Men noget tyder på, at vi faktisk kan forvente noget helt nyt – nemlig en fortsættelse eller forhistorie.

Warner Brothers kom med nyheden om en ny The Matrix, og fortalte i den sammenhæng at Zak Penn var i tale som manuskriptforfatter. Det er netop fra denne herre, Penn, at vi nu får mere information om den kommende Matrix film.
Twitter har han udtalt sig om sit måske kommende projekt – over flere tweets. Her er en sammensætning af dem:

Det skal jo dog stadig siges, at det ikke er sikkert at Zak Penns ender som forfatteren på The Matrix i sidste ender – meget kan stadig nå at forandre sig i processen – men det lover ihvertfald for, at det ikke er et reboot der er på vej.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et interessant plot eller spændende karakterer. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑