Skrevet den 17 februar, 2018 | af Rikke Ingemann Jensen

Ny ‘Ready Player One’ trailer + plakater

‘Ready Player One’ er Steven Spielbergs nye projekt, der er baseret på bogen med samme navn af Ernest Cline. Bogen udkom i 2011 og blev et hit blandt både drenge og piger. Derfor skulle den selvfølgelig have en filmatisering, der snart er klar til at blive vist på det store lærred.

Som vi nævnte i vores tidligere artikel så handler filmen om drengen Wade Watts. De fleste mennesker lever mere i det virtuelle univers kalder OASIS, end i den virkelig verden. Skaberen bag dette virtuelle univers dør, og i den forbindelse har han lavet en form for skattejagt – den som finder hans easter-egg vil blive hans arving. Det kræver bl.a. en hel del viden om populær kultur i 80’erne, herunder musik og akadespil.

Filmen får dansk premiere d. 29 marts 2018. Indtil da kan du se den nye trailer og disse plakater:

© Warner Bros.

 

© Warner Bros.

 

© Warner Bros.

 

© Warner Bros.

© Warner Bros.

 

© Warner Bros.

 

© Warner Bros.

Tags: , ,


Om skribenten

21-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.One Response to Ny ‘Ready Player One’ trailer + plakater

  1. Line F. Svare says:

    Der er muuuuuligvis en spoiler i de billeder… men jeg siger ikke hvad. Håber bare ikke de dropper “overraskelsen”. Også rimelige crazy at de viser sygt meget fra slutningen af bogen i traileren….. stupid stupid… Jeg føler også de i deres opbygning af universet rimelig meget har misforstået bogens sjæl. ANYWAY – Lææææs bogen, guys.

    Synes faktisk plakaterne er okay fede!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑