filmnyheder

Skrevet den 27 juni, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Ny Top Gun film leder efter unge ansigter

Der er for længst været en nyhed, at en fortsættelse af ‘Top Gun’ er en realitet. Og den realitet er kommet meget tæt på dens produktion, som eftersigende skulle handle om en ældre Maverick (Tom Cruise), der lever som flyinstruktør, og nu træner en ny generation af Top Gun piloter. Det betyder, at man lige nu er på jagt efter unge ansigter, som skal spille den nye elite af “luftens helte”.

I filmen skal en af de unge piloter være søn af Mavericks gamle co-pilot/partner, Goose (spillet af Anthony Edwards), der mistede livet i den første film. Sådan en rolle er noget af det hotteste i Hollywood lige i øjeblikket, og mange vil sikkert give deres højre arm, for at få den karakter på sit cv. Men eftersigende, så er der tre navne som går igen: Nicholas Hoult, Glen Powell og Miles Teller. Men ligegyldig hvad og hvem, så er der mange som har drømt om den dag, hvor ‘Top Gun 2’ får premiere.

Den officielle titel er, ‘Top Gun: Maverick’. Filmen bliver produceret af J.J. Abrams’ produktionsselskab Bad Robot og Skydance Media, der har arbejdet med Tom Cruise flere gange. Instruktøren er Joseph Kosinski, der mest er kendt for film som ‘Oblivion’ og ‘Tron: Legacy’.

Tom Cruise udgav denne lille teaser, hvor man ser en ældre Maverick der er klar til at… Feel the need for speed! Copyright: Paramount Pictures

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑