Skrevet den 8 november, 2018 | af Line F. Svare

Ny trailer til Andy Serkis’ ‘Mowgli’ er landet

Rudyard Kiplings klassiker filmatiseres endnu en gang, denne gang med Andy Serkis bag. Filmen er blevet opfanget af Netflix, og får derfor premiere på streamingtjenesten.

‘Mowgli’ følger mennesket Mowgli, fra han er barn og bliver opdraget af en flok ulve, til han som ung har venner blandt de mange andre dyr i junglen. Men Mowgli føler sig anderledes, og da han opdager andre mennesker, ser han er lighed – men føler sig måske heller ikke helt hjemme her.
Filmen er live-action, modsat den nok mest kendte version, Disneys tegnefilm ‘Junglebogen’. Det betyder at alle dyrene bliver skabt med CGI, pånær mennesket Mowgli, som spilles af Rohan Chand.
Hvis jeg skal komme med min ærgerlige mening ud fra traileren, så synes jeg det ser super irriterende ud med kæmpe CGI dyr med mundbevægelser som passer til “menneskesprog”.

Dyrene taler nemlig, og det kræver stemmeskuespillere. Derfor ser vi bl.a. Christian Bale som Bagheera, Benedict Cumberbatch som Shere Khan, Cate Blanchett som Kan og Andy Serkis selv som Baloo. Et imponerende cast må man sige.

‘Mowgli’ har premiere en gang i 2019.

Tags: , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑