Skrevet den 25 marts, 2018 | af Line F. Svare

Ny trailer til dansk Netflix-serie ‘The Rain’

Første trailer var mest en teaser. I denne nye trailer får vi et langt bedre indtryk af hvad denne danske Netflix-serie går ud på.

Der er også en del kendte ansigter med. Bl.a. Mikkel Boe Følsgaard, Alba August (Gidseltagningen), Lars Simonsen (Broen) og Sonny Lindberg (Arvingerne). Men også Iben Hjejle, som vi dog kun får et meget kort glimt af i traileren (hun er i regnvejret).

Plottet til serien lyder som følgende:
Civilisationen, som vi kender den, er forsvundet. Seks år efter en brutal virus har udslettet størstedelen af den skandinaviske befolkning, bevæger to danske søskende sig ud af deres sikre bunker for kun at opdage, at alle rester af civilisationen er forsvundet. Snart tilslutter søskendeparret sig en gruppe unge overlevende og begiver sig ud på en farefuld færd på tværs af et øde Skandinavien for at finde ud af, om en ny verden er opstået et andet sted.

På trods af at tonen i voice-overen lyder meget amerikansk og plottet ikke er sædvanligt for danske produktioner, så er det spændende at se om det netop bliver en amerikansk serie blot med dansk setting og danske skuespillere – eller om der faktisk gøres brug af nogle af de kvaliteter vi har i dansk film og tv?

Det er dog danskere som står bag: Christian Potalivo (Dicte, Dannys dommedag), Esben Toft Jacobsen (Står bag nogle børne-animationsfilm) og Jannik Tai Mosholt (Bedrag, Rita). Serien instrueres af Kenneth Kainz (Skammerens Datter) og Natasha Arthy (Rita, Heartless).

‘The Rain’ har premiere d. 4. maj på Netflix.

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑