Skrevet den 16 maj, 2018 | af Jakob Sørensen

Ny trailer til Mission: Impossible – Fallout

Efterhånden som James Bond-franchisen er ved at blive en smule kedeligt, så er det altid betrykkende at jeg kan lede andre steder for god agent-action. Mission: Impossible filmene har altid for mig været lig med god underholdning, og med undtagelsen af 2’eren (som var en svipser), så er denne en ganske solid filmserie.

Nu er tiden så kommet til, hvor Tom Cruise igen må hoppe, springe og skyde sig igennem, og ‘Mission: Impossible – Fallout’ ser ikke ud til at skuffe sit publikum. Filmen får premiere d. 26 juli, så vær klar der!

 

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑