Skrevet den 25 november, 2018 | af Line F. Svare

Ny trailer til ‘The Lego Movie 2’

I den kommende fortsættelse til den intet mindre end geniale ‘The Lego Movie’ fra 2014, er Chris Pratt tilbage i hovedrollen som Emmet. Og netop Chris Pratts skuespil-katalog bliver i høj grad hentydet til i den nye ‘The Lego Movie 2’ trailer.

Traileren introducerer den nye karakter, Rex Dangervest, som Pratt også ligger stemme til. Og Rexs karakter er i høj grad en paraodi på Pratts rolle i ‘Jurassic World’, hvor han spiller dino-passeren Owen Grady, og hans rolle som Star-Lord i ‘Guardians of the Galaxy’.
Der er også et genialt lille nik til ‘Guardians of the Galaxy’, når Emmet første gang flyver afsted i sit rumskib, med en plante.
Derudover er der tydelige hentydninger til ‘Mad Max: Fury Road’, som allerede set i en tidligere trailer. Du kan sikkert finde en hel masse andre store film som ‘Lego The Movie 2’ giver mindre og større vink til – og mon ikke der er endnu flere når vi ser selve filmen? Jeg glæder mig ihvertfald!

‘The Lego Movie 2’ har premiere d. 7. februar

Tags: , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑