Kan 'Birdman' gå hen og blive årets sorte komedie - traileren vis..." /> Ny trailer til Birdman - Filmpuls

Skrevet den 1 august, 2014 | af Jeppe Andersen

Ny trailer til Birdman

Kan ‘Birdman’ gå hen og blive årets sorte komedie – traileren viser i hvert fald lovende tegn!

I den nye trailer får vi lidt mere indsigt i ‘Birdman’, og vi kan konstatere, at den patroniserende indre stemme (voice over) tilhører Riggan Thomsons (Michael Keaton) alter ego Birdman, som ikke er tilhænger af Riggan Thomsons  desperate forsøg på at blive berømt igen via et Broadway teaterstykke – som han desuden også har sin kamp med.

‘Birdman’ ser ud til at handle om Riggan Thomsons kamp om at få sin karriere på rette spor og smage successen igen, samtidig med, at han også skal genvinde sin families tillid. Riggan Thomson blev berømt for sin superhelte rolle Birdman, som åbenbart også blev hans karrieres dødstød, og lige siden har han kæmpet for at komme tilbage! Riggan Thomsons største kamp er nok mellem ham selv og hans alter ego Birdman, som ser ud til at blive meget underholdende!

Birdman virker meget lovende! Det er en sjov vinkel af Alejandro González Iñarritu, der både er instruktør og har skrevet manuskript, da Hollywood konstant fodrer os med superhelte film og skuespillerne netop tit bliver “stigmatiseret” af branchen og publikum. Endnu sjovere er det så, at Alejandro González Iñarritu har fået Michael Keaton til at spille hovedrollen, da Keaton jo selv blev verdensberømt som Batman i Tim Burtons version fra 1989.

 

Tags: , , , , , , ,


Om skribenten

Historien er altid vigtig, Nolan, Tarantino og David Fincher er fantastiske og så er verdens sjoveste film Dum & Dummere.One Response to Ny trailer til Birdman

  1. Anders Bjerg says:

    SKAL SÅ MEGET SES! Den ser genial ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑