Det er godt 2 måneder siden vi fik den første trailer til den kvind..." /> Ny trailer til Ghostbusters - Filmpuls

Skrevet den 19 maj, 2016 | af Nicolaj N. Justesen

Ny trailer til Ghostbusters

Det er godt 2 måneder siden vi fik den første trailer til den kvinde-bemandede ‘Ghostbusters’ film. Og folke-mængden var ikke videre begejstrede. Nu er der så kommet en ny, men kan den gøre om på hvad den første fik gjort?

Jeg fik absolut ikke lyst til at se Ghostbusters da jeg så den første trailer. Filmen virkede egentlig bare virkelig dårlig. Det har dog hjulpet lidt efter at have set denne trailer.

OBS! HVIS DU IKKE HAR SET DEN ORIGINALE GHOSTBUSTERS OG GERNE VIL BLIVE BARE LIDT OVERRASKET I BIOGRAFEN SKAL DU IKKE SE TRAILEREN!
De afslører/viser hele plottet i traileren – Fordi så kloge er Hollywood

Plot: Det er 30 år siden at Ghostbusters første gang sloges mod spøgelser – og det har intet med denne film at gøre. For dette er ikke en fortsættelse, det er en reboot. Så ignorer hvad de skriver på IMDb og i den første trailer. Tror faktisk bare jeg oversætter hvad de skriver på IMDb:

30 år efter Ghostbusters tog verden med storm, gør den elskede franchise sin længe ventede tilbagevenden. Instruktør Paul Feig laver hans friske version af den overnaturlige komedie, i følgeskab af nogle af tidens sjoveste skuespillere.

Jeg kan virkelig ikke få min puls op pga. den her film…

Nåeh ja. Chris Hemsworth er forresten med.

‘Ghostbusters’ får premiere d. 14. juli

Tags: , , ,


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbilledeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑