Det vælter simpelthen ud med fantastiske nye trailere for tiden, og ..." /> Ny trailer til ‘Interstellar’ trykker på tårekanalerne - Filmpuls

Skrevet den 30 juli, 2014 | af Michella Malin Petersen

Ny trailer til ‘Interstellar’ trykker på tårekanalerne

Det vælter simpelthen ud med fantastiske nye trailere for tiden, og i dag kan vi tilføje endnu en til listen.

I anledning af mester-instruktøren Christopher Nolan’s 44-års fødselsdag, er en ny, fuld trailer til hans kommende sci-fi eventyr ‘Interstellar’ blevet udgivet.

Traileren skruer fuldt op for de rørende scener, samt den apokalyptiske stemning og fortæller os en smule mere om plottet, dog uden at afsløre alt for meget. Det lader til at vi får en film der er langt mere tragisk og mørk i forhold til Nolan’s tidligere film.

Den fantastiske komponist, Hans Zimmer, står igen for musikken, mens castet består af Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Casey Affleck, Michael Caine, Mackenzie Foy, Wes Bentley, Topher Grace, John Lithgow og Ellen Burstyn.

‘Interstellar’ flyver ind i den danske atmosfære d. 6. November.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑