Skrevet den 30 marts, 2018 | af Sarah Genevey

Ny trailer til ‘The Handmaid’s Tale’ sæson 2

Med omkring en måned til at anden sæson af ‘The Handmaid’s Tale’ får premiere, har Hulu, der står bag den succesfulde HBO-serie baseret på Margaret Atwoods roman, frigivet endnu en trailer. En trailer, der er ekstra lang og ekstra nervepirrende.

Hvis du ikke allerede har set første sæson af ‘The Handmaid’s Tale’, så kan du godt lægge alt, hvad du har i hænderne og smutte forbi HBO Nordic. Det er en super spændende serie, der foregår i en dystopisk og totalitær fremtid, hvor kvinden er blevet frataget alle rettigheder og tvinges til at fungere som rugemor for rige, barnløse par. Serien er både skræmmende og super relevant.

Hvis du allerede har set første sæson og bare venter i spænding på den næste, så tjek traileren her ud. Offred er i færd med at undslippe Gileads lænker, men det lader til at “friheden” udenfor byen ikke er meget bedre. Traileren viser både glimt af tiltagende magtkampe, undertrykkelse, blod og optakten til en massehenrettelse.

Man kan følge med i fortsættelsen på den barske fortælling fra d. 26 april, hvor sæson 2 får premiere på HBO Nordic.

 

Tags: , ,


Om skribenten

Jeg elsker gyserfilm, både de gode og de dårlige, og bruger lidt for meget tid på at se alle mulige slags tv-serier. Jeg vil underholdes, frastødes og overraskes, og så lægger jeg især vægt på den gode historie.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑