Chris Terrio kom til at afsløre, at hans ven Ben Affleck er ude ig..." /> Ny twist i Superman 2 - Bale måske tilbage som Batman - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 1 april, 2014 | af Jeppe Andersen

0

Ny twist i Superman 2 – Bale måske tilbage som Batman

Chris Terrio kom til at afsløre, at hans ven Ben Affleck er ude igen og Bale er tilbage.

Chris Terrio kom til at afsløre i vrede i nat dansk tid, at Ben Affleck og højst sandsynlig Terrio selv er ude af ‘Superman vs. Batman’ pga. uenigheder mellem dem og instruktøren Zack Snyder og manuskriptforfatteren David S. Goyer. Ikke nok med det, så kom Terrio til at nævne, at Bale formentlig skulle have takket ja til rollen som Batman alligevel, efter en velsignelse fra Christopher Nolan og en ordentlig sum penge, der regnes for at være noget større end hans sidste rolle fra ‘The Dark Knight Rises’.

Zack Snyder har allerede kommenteret på rygtet via et tweet… dog noget kryptisk. Han hverken be- eller afkræfter rygterne om Christian Bale erstatter Ben Affleck som Batman. Hvad tror du?

snyder tweeter kryptisk om at bale skal erstatte affelck.

Efter Ben Affleck blev castet til rollen Batman i den kommende ‘Batman vs. Superman’, har Affleck taget mere og mere over processen og historien, og det forlyder også, at Affleck skal instruere den længe ventet ‘Justice League’. Det blev allerede offentliggjort i december sidste år, at Affleck fik sin gode ven Chris Terrio (manuskript forfatter til ARGO) ind som manuskriptforfatter; og siden kom det frem, at Terrio har skrottet det meste af David S. Goyers manuskript, hvilket blev støttet af Warner Bros., da de vil have et mere udvidet univers fremfor en strømlinet ‘Man of Steel 2’.

Tags: , , , ,


Om skribenten

Historien er altid vigtig, Nolan, Tarantino og David Fincher er fantastiske og så er verdens sjoveste film Dum & Dummere.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑