Filmpuls logo
Filmpuls

Ny ‘Watchmen’ serie fra HBO

’Watchmen’ (på dansk ’Vogterne’) bliver betegnet som en af de bedste tegneserier der nogen sinde er lavet. Universet blev skabt i slutfirserne af Alan Moore og Dave Gibbons, der med et mix af superhelte-genren, science fiction, noir, politiske kommentarer og 80’er nostalgi satte nye standarder for dens tid. I 2009 udkom filmen med samme titel, instrueret af Zack Snyder, der via at holde sig tæt til tegneserien formåede at lave hans bedste film. Undervejs er der blevet talt om at genoplive hæftet til det store lærred igen, men det blev altså tv-formatet der i sidste ende vandt.

Damon Lindelof er manden bag projektet. Han er en meget anerkendt producer og forfatter, der mest er kendt for at have skabt tv-serien ’Lost’, samt skrevet manuskript til de nye ’Star Trek’ film og ’World War Z’. Denne serie er en gendigtning af det originale hæfte, hvilket nok skal pisse mange fans af, men ved selvsyn, så synes skribenten at projektet ser ret interessant ud. Og siden HBO har smidt store summer af penge efter serien, så må det betyder at den har en eller anden form for potentiale. På rollelisten ser vi kendte ansigter som Regina King, Don Johnson, Jeremy Irons og Tim Blake Nelson. ’Watchmen’ udkommer dette efterår.

Copyright: HBO / DC Comics

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.