filmnyheder

Skrevet den 15 november, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Den nye Alien film vender måske tilbage til væsnernes hjemplanet.

Hvad ‘Alien’ franchisens skæbne præcis lige i øjeblikket er, ja det er svært at tyde. 20th Century Fox som ejer rettighederne er blevet solgt til Disney, som ellers har postuleret at alle film fra dem vil få en PG-13 censur grænse, hvilket ville gøre enhver ‘Alien’ film ren tam. Men, mon ikke de kommer på andre tanker, det håber vi her på Filmpuls. Når støvet så har lagt sig, så bliver der med sikkerhed sat et projekt i gang, men spørgsmålet er, hvilken én?

For der har været mange mulige ‘Alien’ projekter, ikke mindst Neill Blomkamps (‘District 9’ og ‘Chappie’) idé, som havde Sigourney Weaver involveret i produktionen, men i sidste ende blev det hele lagt på is. Blomkamp er lige nu i gang med at forberede optagelserne på hans nye ‘Robocop’ projekt. Hvad vi højest sandsynlighed får, er en fortsættelse til Ridley Scotts nuværende prequel-filmserie, som sidst sluttede af med ‘Alien: Covenant’. Der skulle eftersigende allerede være et manuskript skrevet af John Logan (‘Gladiator’, ‘Skyfall’ og ‘The Aviator’), der går under titlen ‘Alien: Awakening’.

Eftersigende, så skulle dette være filmen, som tager os tilbage til planeten LV-426, og hvis det lyder genkendeligt, ja så er det samme planet, hvor The Nostromo rumskibet fra den første film landede, og der i 2’eren blev oprettet en koloni. Disse spekulationer er startet af det store filmmagasin (vel nok den største) Empire, og fordi Ridley Scott selv har udtalt om den måske kommende film: “We’re gonna actually go to the planet”… og vi ‘Alien’ fans ved godt, hvad det betyder. Personligt, så håber denne skribent på at denne version vil se dagens lys, for det ville sætte et fint punktum i franchisens prequel del.

Copyright: 20th Century Fox

Tags: , , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑