Kød og Blod Sidse Babbett Knudsen
Scanbox. Fotograf: Christian Geisnæs

Nye billeder fra dansk film ‘Kød og Blod’

Familie frem for alt. Det er vidst et udsagn, de fleste kan relatere sig til. I filmen ‘ Kød og Blod’ handler det netop om familiebånd, og hvor langt man er villig til at gå for at beskytte sin familie. Jeanette Nordal debuterer som instruktør i denne danske drama.

“Kød og Blod” handler om 17-årige Ida, der mister sin mor i en ulykke. Da hun ikke er myndig endnu, bliver hun nødt til at flytte hen til sin moster og fætre. De tager godt imod hende, men alt virker ikke helt normalt. Familien er nemlig indblandet i en del kriminalitet, som er svært for Ida at navigere rundt i. Elsker de hende, eller prøver de bare at manipulere med hende?

Hovedrollen spilles af nybegynderen Sandra Guldberg Kampp, og mosteren spilles af Sidse Babbett Knudsen, der for første gang er med i en dansk film siden 2014. Filmen har premiere d. 12. marts 2020.

Kød og Blod Sidse Babbett Kudsen og Samdra Kampp Filmpuls
Scanbox. Fotograf: Christian Geisnæs
Kød og Blod, Sidse Babbett Knudsen, Filmpuls
Scanbox. Fotograf: Christian Geisnæs
Kød og Blod Filmpuls
Scanbox. Fotograf: David Gallego
Kød og Blod Filmpuls
Scanbox. Fotograf: Christian Geisnæs

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.