filmnyheder lego-batman

Skrevet den 21 juli, 2016 | af Nicolaj N. Justesen

0

Nye billeder fra The LEGO Batman Movie

Jeg ved ikke med jer, men min yndlingskarakter i ‘The LEGO Movie’ var helt klart Batman selv. Så jeg synes det var en fed ide at lave en solo-film om ham.

Og nu får vi så de første billeder af nogle af alle de andre roller der vil dukke op i filmen. Selvfølge er der Joker (Zach Galifianakis), men Harley Quinn vil tydeligvis også lave en optræden i filmen. Og endda i sit klassiske outfit.

lego batman_joker_2

usatoday.com

lego batman_joker_1

usatoday.com

Men Batman (Will Arnett) skal selvfølgelig også have hjælp, og det får han fra hans altid trofaste sidekick Robin (Michael Cera). Som dog ser en smule fjumret ud i billederne. Ifølge empire.com kommer Bruce Wayne ved et uheld til at adoptere ham ved en velgørenhedsfest. Ups?

lego batman_robin_1

usatoday.com

lego batman_robin_2

usatoday.com

Udover de nævnte vil både Ralph Fiennes, Rosario Dawson og Mariah Carey låne deres talenter til filmen som henholdsvis Alfred, Batgirl/Barbara Gordon og Mayor Marion Grange

Instruktør Chris McCay har desuden fortalt at filmen vil drage inspiration og plot fra mange Batman-historier, så vi kan forvente både flere skurke og sidekicks i filmen.

‘The LEGO Batman Movie’ får premiere d. 9. februar 2017

Tags: , , , , ,


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbilledeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑