filmnyheder

Skrevet den 28 juli, 2018 | af Line F. Svare

1

Den nye generations Charlie’s Angels er fundet!

Elizabeth Banks er i gang med at lave et reboot af ‘Charlie’s Angels’. Oprindeligt en tv-serie fra 70’erne, og senere filmatiseret to gange med Cameron Diaz, Lucy Liu og Drew Barrymore i de centrale roller. Men hvem kan tage over for disse ikoniske skuespillere? Det er nu blevet offentliggjort!

Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska bliver de nye Charlie’s Angels.
Kristen Stewart ser ud til at være den eneste store og bredt kendte stjerne i denne trekløver. Vi kender hende fra Twilight-filmene, ‘Snow White and the Huntsman’ og ‘Panic Room’.
Naomi Scott havde en rolle i den ikke særlige populære ‘Rower Rangers’ fra 2017. Derudover skal hun spille Jasmine i Guy Ritchies live-action filmatisering af ‘Aladdin’ – så efter 2019 bliver hun nok mere velkendt rundt omkring i biograferne.
Ella Balinska er klart den mindst erfarne af de tre kvinder. Hun har været med i et par kortfilm og enkelte tv-serier.

Det bliver spændende at se, hvordan disse tre skuespillerinder tager den tunge arv op!
Planen er at filmen har premiere i september 2019.

Tags: , , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.One Response to Den nye generations Charlie’s Angels er fundet!

  1. Line F. Svare says:

    Jeg håber de kan slå igennem som virkelig karismatiske. Det er SÅ vigtigt for disse karakterer. Det hele føles lidt uvist, fordi to af skuespillerne er så nye og ukendte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑