filmnyheder

Skrevet den 10 juli, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Den nye Predator film havde en anden slutning.

Denne skribent er helt klart i blandt dem, som altid ser frem til en ny Alien eller Predator film. Men på det seneste er der i Alien-lejren været skuffende ansigtsudtryk, da de seneste to film ikke har fungeret for de fleste fans. Men, så kan man altid håbe på, at Predator-serien vinder nogle af de tabte point tilbage, men desværre så bød den første trailer til ‘The Predator’ ikke på klapsalver. Dog så var nummer 2 trailer klart mere imponerende, og har gjort mig forsigtigt optimistisk.

Handlingen er så vidt vi ved: En gruppe elite-soldater går op mod en ny stamme af Predators – der har splejset deres DNA med andre rumvæsner, for at gøre sig til bedre jægere. Det viser sig, at regeringen også er godt bevidst om Predatornes aktiviteter, og selv har fanget en til deres egne eksperimenter.

Det lyder da som et ret interessant plot for en Predator-film. Personlig er jeg mest spændt på at se nogle undervurderede skuespillere, som går et delvis “comeback” til det store lærred. Thomas Jane (der altid vil være min favorit som The Punisher), og så Jake Busey, der i filmen spiller sønnen til karakteren Peter Keyes fra ‘Predator 2’ (1990), som blev spillet af Jakes rigtige far, Gary.

Tidlige prøvevisninger af filmen, gjorde publikummet lidt forvirret. Derfor indrømmer filmens instruktør, Shane Black, at man var nød til at lave filmens slutning helt om, for at udrede historien og gøre den mere seriøs i tonen. Dette var grunden til at den oprindelige premieredato blev rykket, hvilket næsten altid er et dårlig tegn i Hollywood. Men man har forsøgt at forbedre filmen, og gjort den mere “uhyggelig”.

Det endelige resultat rammer de danske biografer den 13. september, så skriv det bag øret!

Billede copyright: 20th Century Fox

Tags:


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑